A l’espera de que arribi la data prevista de l’inici de les curses de Fòrmula 1 NSR al InterVallès (25 de febrer, a Slot Terrassa) i 15 d’abril (Social a Budellets), molts socis ja ens estan donant a conèixer les decoracions dels seus cotxes. Molt bona feina han fet tots! De veritat que si, i ho volem compartir!

Com si d’una pre-temporada de F1 es tractés, tots tenim ganes de veure amb quins colors correran els equips, alhora que comprovem que les graelles de les diferents curses seran molt acolorides i boniques.

Obrim aquesta entrada per anar-hi col·locant les decoracions dels F1 dels socis de Budellets. De moment, comencem amb les imatges de que disposem, però tothom que vulgui veure la imatge del seu F1 a la web del club, l’animem a que ens enviï una fotografia, ja sigui a través del WhattsApp “Budellets 10 anys” o bé per correu electrònic a webbudellets@gmail.com

Procurarem incloure la fotografia de tots els cotxes, així que us demanem la vostra col·laboració. Per tant, aquesta entrada anirà creixent!.

La pàgina la col·loquem en un nou apartat de la web que anomenem “Media” i que hi podeu accedir des d’AQUÍ.